• Италианската мебелна компания laquo;Sawaya amp; Moroniraquo;е представила на миланската седмица на дизайна laquo;Milano Design Week -2011raquo; креслото laquo;Z-Chairraquo; работа на лондонския архитект Захи Хадид. В дизайна на триизмерните пространствени зигзаги на креслата оптимално са балансирани формата и функционалността, елегантността и практичността, разнообразието и постоянството. Линиите на дизайна формират геометричните абстракции и се..

  • Креслото Felt с дизайн 1989 година е произведено през 1993 година,работа на дизайнера Марк Нюсън. Креслото е видяло бял свят в Япония. В производство го пуска компания Ide, оглавявана от Теруо Куросаки. Те са произвели креслото Orgone Lounge и масичката Black Hole. Куросаки е показал децата на Нюсън на Миланския мебелен салон и дизайнерът се е събудил знаменит. Марк Нюсън обича ярките цветове. Така креслото Felt може да бъде алено, оранжево, тревисто..

  • Тези две невероятни мебелни творения са идеалното решение да допълните естествения и успокояващ дизайн на дома. Тези мебели не само изглеждат естетически добре, но са чудесно решение и за вътрешен, и външен интериор. Направените от полиетилен масичка и кресло Буда бързо биха се превърнали във фокусна точка на градината или други площи като например луксозен СПА център. Въпреки че пуфът Буда има натрупан вид, той е много комфортен. И двете мебелни..

  • На какво ли не е способна фантазията на някои дизайнери! Струва ти се, че най-обикновената вещ те превръщат в произведение на дизайнерското изкуство. Предлагам ви да се полюбуваме на най-необикновените кресла за почивка. 1. Плясък Плясък от морето Виждали ли сте някога как се получават плясъците вода на макроснимка? Или забавено видео на това, как капка вода пада върху водата, правейки малки вълнички? Вдъхновен именно от тези моменти, които..

  • Много хора, дори и аз, предпочитат белите стени за всички стаи в апартамента или къщата. Причините не са една или две, но понякога е добра идея да изберем цветове и да боядисаме стените на всекидневната по определен начин, за да подсилим определена характеристика, да акцентираме върху новите мебели или просто да приповдигнем настроението си. Днес ще ви отговорим на въпроса: lsquo;Защо е добре да боядисаме всекидневната в жълто?rsquo;rsquo; Този цвят..

  • С извити, сегментирани панели от дървен фурнир, бар-шкафът Dime е първият уникален продукт с формата на въртяща се bdquo;късметлийска монета. Проектиран от Splinter Works, монтиран на стената шкаф се отваря с плъзгане, за да разкрие бар с пространства за поставяне на бутилки вино или алкохол, както и рафтове за потреждане на посуда. Панелите, които затварят шкафа са на принципа на вентилатор. Външната страна е изработена от американски фурнир орех...

  • Аз? Аз имам проблеми със съня. Прекарах години опити да определя моето безсъние и цялостната липса на сън. Търсенето стигна до там, че трябваше да се намери добър матрак, който издържа проверката на времето и ще ми предложи нощи в bdquo;облацитеrdquo;. Интересът ми се раздвижи, когато Yogabed кацна в моят апартамент ndash; както всеки го прави с всеки нов матрак, който пресича пътя му. Първо, брандирането на продукта е прост, елегантен и прекрасен...

  • О, да. И ние не пропуснахме истерията от дългоочаквания филм и затова решихме да ви предствавим десет мебели в сивата гама, за интериарния дизайн на дома Ви. Водещите дизайнери казват, че сивото е новият бежово. Когато става въпрос за цялата истерия по нюансити на сиво, ние автоматично се сещаме за модерни продукти за Вашият дом. Вярно, не са толкова секси, колкото филма или книгата, но те включват повече от един дългосрочен ангажимент, а не само..

  • Спалнята винаги била свързвана с това място у дома, което е изключително Ваше. Независимо дали е драматична, романтична или с модерен естетичен завършек, начинът, по който разполагате леглото в спалнята се превръща във фокус на помещението. Голямата спалня винаги е била ‘звездата’ в стаята, където Ви прегръща Морфей. Ще спите страхотно, ако добавите и специален елемент на стената, който ще придаде нов вид на спалнята. Ето някои съвети как да привлечете..

  • Изглежда сякаш бялото е в движение-да говорим за цвят за стените и таваните, но като завършващ детайл, черното се промъква в космоса на интериорния дизайн. Въпреки че е в голям контраст от белите, черните и тъмни стаи могат да създадат уют, почти успокояващо усещане. Точно като бялото, другите цветове са склонни да „гърмят” на тъмна база, който го прави идеален неутрален фон за драматично пространство. Обърнете внимание на 10те интериорни пространства,..