Пуф и масичка, вдъхновени от култа към Буда

Тези две невероятни мебелни творения са идеалното решение да допълните естествения и успокояващ дизайн на дома. Тези мебели не само изглеждат естетически добре, но са чудесно решение и за вътрешен, и външен интериор. Направените от полиетилен масичка и кресло Буда бързо биха се превърнали във фокусна точка на градината или други площи като например луксозен СПА център.

Въпреки че пуфът Буда има натрупан вид, той е много комфортен. И двете мебелни произведения имат силна символична стойност, тъй като главата на Буда е символ на отдалечена източна култура, но тук се използва по нов начин като място за сядане и ето защо е многоаспектен мебелен шедьовър. Тези мебели са с размери на статуи и са лесни за почистване, ето защо са красив декоративен елемент за всеки дом.

Свързани продукти

  • На какво ли не е способна фантазията на някои дизайнери! Струва ти се, че най-обикновената вещ те превръщат в произведение на дизайнерското изкуство. Предлагам ви да се полюбуваме на най-необикновените кресла за почивка. 1. Плясък Плясък от морето Виждали ли сте някога как се получават плясъците вода на макроснимка? Или забавено видео на това, как капка вода пада върху водата, правейки малки вълнички? Вдъхновен именно от тези моменти, които..

  • Италианската мебелна компания laquo;Sawaya amp; Moroniraquo;е представила на миланската седмица на дизайна laquo;Milano Design Week -2011raquo; креслото laquo;Z-Chairraquo; работа на лондонския архитект Захи Хадид. В дизайна на триизмерните пространствени зигзаги на креслата оптимално са балансирани формата и функционалността, елегантността и практичността, разнообразието и постоянството. Линиите на дизайна формират геометричните абстракции и се..