Строително-ремонтни дейности с мебели до ключ

Строително-ремонтни дейности с мебели до ключ 

За улеснение на своите клиенти „Мебели Италия” въвежда нова услуга. Считано от дата 1 декември 2014 г. компанията ни ще извършва и довършителни работи и ремонти на апартаменти, офиси, магазини, жилищни сгради и др.

„Мебели Италия” предлага комплексни или частични довършителни работи: ВиК и електро услуги, бояджийски услуги, полагане на твърди настилки (фаянс, теракота, гранитогрес, камък), замазки, зидарии, шпакловки на стени и тавани, оформяне на ъгли и ръбове, пръскани мазилки, сухо строителство, топлоизолации, редене на паркет и дърводелски услуги, монтаж на санитарно обзавеждане, монтаж на кухненско, спално и друго обзавеждане, цялостен ремонт на жилищни и обществени сгради...

Предлагаме отлично качество, надеждност и добра организация на работната дейност.

Като дългогодишен лидер в бранша, „Мебели Италия” – специализиран вносител на дизайнерски, бутикови, класически мебели от Италия, мека мебел от Италия, спални от Италия, ъглови гарнитури от Италия, детски мебели от Италия, офис мебели, градински мебели, трапезарии и столови, декоративни фигури от Италия, ламинати, полилеи и килими, предлага на своите клиенти цялостно или частично обзавеждане на апартаменти, жилищни сгради и офис сгради. 

При сключване на договор за ремонтни дейности и цялостно обзавеждане, „Мебели Италия” предлага отлични отстъпки!

Ценова листа